Har du husket å innstallere fjernavlest vannmåler?

Asker kommune har bestemt at alle boliger og bygg skal ha fjernavlest vannmåler innen utgangen av 2020. Det er lurt å bestille vannmåler nå, så kommer du før mange andre i køen. Positivt for økonomien er det også, for med fjernavlest vannmåler betaler du bare for den faktiske mengden vann du bruker. Penger spart med andre ord.

Få tilskudd på kr 1500,-

Om du bor i tidligere Asker kommune, kan du faktisk få 1500 kroner i tilskudd! Tilbudet gjelder for alle eksisterende boliger når du bestiller innen 31. desember 2020. Ordningen gjelder ikke for nye boliger.

Bestill fjernavlest vannmåler hos Flush-vvs!

Har du ikke vannmåler fra før, må du kontakte godkjent rørlegger. Vi i Flush-vvs tar gjerne jobben og gjør den etter gjeldende forskrifter. Vi benytter kommunens eget elektroniske bestillingsskjema og legger inn bestillingen for deg. Enkelt og greit!

Kontakt oss for et pristilbud nå!

Hvorfor installere fjernsavlest vannmåler?

Vann er en begrenset ressurs. Derfor ønsker bærekraftige byer og samfunn å motivere befolkningen til å ha et bevisst forhold til sitt vannforbruk. I den sammenheng er fjernavleste vannmålere et viktig redskap. Ved å ta i bruk digitale løsninger for fjernavlesning, skapes trygghet for kostnadene, samtidig som du kan følge med på ditt eget forbruk og bidra til et grønnere miljø. Kravet om installasjon av fjernavlest vannmåler har direkte sammenheng med FN’s bærekrafttsmål. Vi sparer penger og støtter en god sak.

fjernavlest vannmåler