Personvernerklæring

Sist oppdatert 07. desember 2023
Effektiv dato 07. desember 2023

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til Flush-vvs, Lilleakerveien 25, Oslo 0283, Norge, e-post: ottesen@flush-vvs.no, telefon: +4790871396, angående innsamling, bruk og deling av informasjon som vi samler inn når du bruker nettsiden vår (https://www.flush-vvs.no) (heretter «Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke Tjenesten samtykker du i innsamling, bruk og deling av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten forhåndsvarsel, og vil publisere den reviderte personvernerklæringen på tjenesten.

Informasjonskapsler osv.
For å lære mer om hvordan vi bruker slike sporingsverktøy og dine valg i forhold til disse teknologiene, vennligst se vår informasjonskapsel-policy.

Hvordan vi bruker informasjonen din:
Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

Kontaktskjema
Hvis du kontakter oss via vårt kontaktskjema lagrer vi denne informasjonen for å kunne kontakte deg.

Google Analytics
Vi bruker Google analytics for å måle besøk på vår nettside.

Facebook pixel
Vi bruker Facebook pixel for å annonsere våre tjenester fra tid til annen.

Hvordan vi deler informasjonen din:
Vi vil ikke overføre din personlige informasjon til tredjeparter uten å søke ditt samtykke, unntatt i begrensede tilfeller som beskrevet nedenfor:

Analyse
Vi krever at slike tredjeparter bruker den personlige informasjonen vi overfører til dem kun for det formål den ble overført for, og beholder den ikke lenger enn nødvendig, for å oppfylle det angitte formålet.
Vi kan også oppgi din personlige informasjon for følgende formål: (1) for å overholde gjeldende lov, forskrift, rettskjennelse eller annen juridisk prosess; (2) for å håndheve dine avtaler med oss, inkludert denne personvernerklæringen; eller (3) for å svare på krav om at din bruk av Tjenesten krenker tredjepartsrettigheter. Hvis Tjenesten eller vårt selskap fusjonerer eller blir kjøpt opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

Dine rettigheter:
Avhengig av gjeldende lov, kan du ha rett til å få tilgang til og rette eller slette dine personlige data, motta en kopi av dine personlige data, begrense eller motsette deg aktiv behandling av dine data, be oss dele (portere) dine personlige opplysninger til en annen enhet, trekke tilbake eventuelt samtykke du har gitt oss for å behandle dine data, en rett til å klage til en offentlig myndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på ottesen@flush-vvs.no. Vi vil svare på din henvendelse i samsvar med gjeldende lov. Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle den nødvendige personlige informasjonen eller trekker tilbake samtykket til å behandle den for de nødvendige formålene, kan du kanskje ikke få tilgang til eller bruke de tjenestene informasjonen din ble søkt for.

Sikkerhet:
Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. Imidlertid, gitt de innebygde risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du sender til oss, og du gjør dette på eget ansvar.

Klage / Personvernombud:
Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vår Personvernombud på Flush-vvs, Lilleakerveien 25, e-post: ottesen@flush-vvs.no. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.