Ketil Stenmarck

Artesia er et eksklusivt spa-anlegg med fasiliteter som boblebasseng, kaldkulp, steamrom og treningssenter. Flush-vvs kan ta noe av æren for at det har blitt så bra her. Våre medlemmer fortjener et anlegg som fungerer perfekt, og Flush-vvs har en meget høy servicegrad. Jeg ringer dem når små eller store utfordringer må løses kjapt. Og det må de jo alltid.

Torkill Hellberg

Det er klart at når en eiendomsbesitter har samarbeidet med samme rørleggere i tjue år, da er han fornøyd med jobben de gjør. Enten det er ombygging av kontorbygg eller nye leiligheter, så gjør de seg ferdig med jobben på skikkelig vis. Det jeg er spesielt happy med er at det har vært veldig få reklamasjoner i løpet av den tiden vi har jobbet sammen.

Elisabeth Stokke

Flush-vvs har gjort en rekke jobber for meg, både profesjonelt og privat. Jeg har stor tillit til dem, og har alltid fått god og rask service. Ikke minst fra Tore, som er så dyktig og har hjulpet meg så mye at jeg kaller ham rørlegger’n min.

Anders Stenberg

Min farfar jobbet med James Karlsens farfar, som startet rørleggerfirmaet Torolf Karlsen i 1924. Og min far jobbet med hans far, slik jeg i dag jobber med James. Tre generasjoner med nært samarbeid sier noe om det å kunne levere over tid.